joi, 20 decembrie 2012

Intersport Provocarea Intersport Reloaded concurs

Începând cu 14 decembrie 2012 Intersport vă invită la concursul "Provocarea Intersport Reloaded". Cumpără un produs din orice magazin Intersport de pe teritoriul României, de orice valoare. Introdu numărul de bon fiscal al produsului/produselor achiziționate în cadrul paginii de start a aplicației concursului, de pe pagina oficială de Facebook a Intersport România (www.facebook.com/IntersportRo).
Accesul în aplicația concursului se face în baza datelor de identificare personale și a bonului fiscal primit la achiziționarea produselor din magazinele Intersport.
Aplicația va avea două părți în care concurenții trebuie să colecteze cât mai multe puncte posibile într-un timp predefinit.

Codul unui bon fiscal asigură o singură participare la concurs, astfel, o persoană se poate înscrie și participa o singură dată la acest concurs.
După încheierea fiecărei etape va fi declarat câștigător concurentul care a reușit să termine aplicația, colectând cel mai mare punctaj/puncte bonus.
Se vor acorda 7 premii, câte unul pentru fiecare etapă din acest concurs. Fiecare premiu constă într-o vacanță de 2 persoane în regiunea Ski Amande pentru 4 nopți de cazare.
Durata campaniei: 14 decembrie 2012 - 28 februarie 2013.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
1