miercuri, 28 noiembrie 2012

Baton de ciocolata cu continut nutritiv

Acest baton, este un desert echilibrat, cu un continut nutritiv de exceptie, furnizat de superalimente, care confera energie pentru intreaga zi. Reprezinta o modalitate ideala de a consuma necesarul zilnic de superalimente verzi prin combinarea acestora cu gustul delicios al ciocolatei. Daca ai o sensibilitate la ciocolata, inlocuieste cacaoa din sosul de ciocolata cu pudra de carob. Si cel mai fascinant lucru este ca totul se prepara rapid, daca ai toate ingredientele necesare.
Ingrediente:
- 4 cesti de sos de ciocolata (reteta o gasiti aici)
- 3 linguri de maca macinata
- 1 lingura de pudra de spirulina
- 1 lingurita de scortisoara macinata
- jumatate de ceasca seminte de canepa.
Mod de preparare:
Se combina intr-un blender pudra de maca, sosul de ciocolata si spirulina, pana cand amestecul devine cremos. Se aseaza amestecul intr-o tavita si se presara deasupra scortisoara si semintele de canepa. Se lasa la congelator timp de o ora, apoi se taie in forma dorita.
Aceasta gustare este minunata si pentru copii si poate fi modelata in stelute, inimioare, braduti, ursuleti si alte forme amuzante. Un astfel de baton servit dimineata iti ofera intreaga energie necesara pentru a-ti incepe ziua. O gustare sanatoasa, delicioasa si foarte hranitoare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
1