marți, 11 decembrie 2012

Digi Oriunde vorbeste gratis in strainatate WiFii

DIGI ORIUNDE PE ANDROID, iOS, WINDOWS – Digi Oriunde vorbeste gratis in si din strainatate cu RCS RDS

Daca vrei sa vorbesti “moca” din strainatate in Romania ia-ti un smartphone, baga-i cartela DIGI si cu un WiFii bunicel poti vorbi cat vrei.
Digi Oriunde, nu obliga ca ambii parteneri de discutie sa aiba instalata o aplicatie pe telefon sau pe smartphone pentru initierea apelului.
Digi Oriunde presupune instalarea unei singure aplicatii, doar de catre cel care doreste sa initieze apelul catre orice destinatie.
Cel apelat poate fi oriunde, in tara sau in afara ei si va fi apelat direct pe telefonul sau (indiferent cat de performant este acesta), fara sa aiba nevoie la randu-i de aplicatia similara.

Aplicatia DIGI ORIUNDE va fi disponibila pentru descarcare gratuita pentru versiuni de telefoane cu Android, iOS sau Windows Mobile.

RDS RCS ofera prin Digi Oriunde utilizatorilor posibilitatea ca folosind aceasi cont de client pe care-l au pentru telefonia mobila sa sune folosind acelasi plan tarifar catre orice destinatie.

De exemplu daca sunteti in roaming si aveti acces la internet WiFi poti suna folosind acelasi numar de telefon prin VoIP si beneficia de tarife locale.

1 comentarii:

  1. buna seara. eu sunt abonat la RDS si prietenul meu pleaca in Suedia. si as vrea sa stiu cum e cu DIGI ORIUNDE .ar trebui sa aibe si el o cartela de la digi sau cum? daca el ma suna din Suedia va fi gratuit sau ma va taxa . as vrea mai multe lamuriri va rog. am 600 de minute digi si daca mar suna mi-ar lua din cele 600 de min ? sau cum. si el daca si-ar pune voip sau ce ii trebuie ca sa ma sune pe mine gratis i-ar lua traficul de pe net ? un raspuns cat mai repede as vrea , va rog .

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
1