marți, 11 decembrie 2012

Daca nu luam atitudine nu vom face nimic

Cand iesim in strada ei trimit jandarmii peste noi, au calcat sub bocanci tot ce le-a iesit in cale. Basescu omul care a manipulat, mintit si furat romania trebuie sa plece curand si asta o se intample sa se schimbam ceva odata. Uniunea Social Liberală a premierului Victor Ponta a câștigat detașat cu aproximativ 60% dintre voturi. Alianța România Dreaptă (ARD), susținută de președintele Traian Băsescu nu a obținut decât 17% dar stai a mai ramas Dan Diaconescu soricelul pe care nu il vede nimeni surpriza cu 14%, dar la el pe post la OTV scria ca a castigat alegerile cu 53%. Traian Băsescu suportă o lovitura? lovitura pe dracu ca o sa il manance puscaria la cat a furat in vremea lui Emil Boc.
 In parlament au intrat oameni noi cum ar fi Gigi Becali, Mihai Sturzu de la Hi-Q si mai multi cantareti nu stau sa ii enumar oare vor putea sa schimbe romania sa repare mizeria pe care Basescu a facuto in ultimii ani?

Daca si USL profita de noi atunci Romania izbucneste, erupe in piata universitatii cu protestatari, Cocteil Molotov o revolta in care jandarmii intervin cu violenta, gaze lacrimogene daca nu luam atitudine nu vom face nimic vom sta sclavi sub papuc toata viata , vom fi caini tinuti in lesa in timp ce ei ne fura viitorul nostru si al urmasilor nostrii caci intr-o tara goala ce viitor sa aiba cineva?

Pentru acest articol am gasit o piesa tare scoasa de Afo si DOC

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
1