vineri, 21 decembrie 2012

Baiatul din singur acasa a incercat sa se sinucida

Actorul Macaulay Culkin, cunoscut publicului larg din seria de filme "Singur acasa", a incercat sa se sinucida. Acesta ar fi incercat sa-si puna capat zilelor cu "ajutorul" unei supradoze de stupefiante.

Conform Showbiz Spy, care citeaza National Enquirer,
o serie de cunoscuti ai tanarului actor au declarat ca Macaulay a incercat sa-si ia viata, spunand, totodata, ca daca nu ar fi fost oprit la timp inima lui nu ar fi rezistat.

Nu se stie foarte clar ce l-ar putea determina pe Culkin sa-si ia viata, insa se presupune ca Mila Kunis are o legatura cu potentiala tragedie, actrita parasindu-l pe Macaulay pentru Ashton Kutcher. Este a doua incercare de suicid a starului din "Singur acasa" dupa ce fosta sa partnera s-a cuplat cu Ashton Kutcher.

"Treaba e ca viata lui se afunda tot mai mult. Nu o poate uita pe Mila Kunis, care l-a parasit tocmai din cauza dependentei lui de narcotice" sustin apropiati ai actorului.

Acestia insita ca Macaulay sa se interneze intr-o clinica de specialitate, insa tanarul actor refuza, sustinand ca nu are probleme cu drogurile.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
1