sâmbătă, 1 decembrie 2012

Acces Direct, Un show păcătos, CanCan TV si Wow Biz sunt jalnice

Ma mai uit la tv cand nu am ce face si cand vad ce apare la emisiunile aceste mondene imi vine sa ma cac vedetele sunt platite ca sa faca circ in direct si in reluare adica sa fie penibile la tv.Aceste specimene înjura ca la uşa cortului şi inventează tot felul de poveşti pentru rating bineinteles.
Acces Direct”, “Un show păcătos”, “CanCan TV”, “Wow Biz” și alte emisiuni de acest gen ruleaza acelasi cacat in fiecare seara. Avem scandal = audiență = publicitate = bani și, apoi, de la capăt
Tabloidele cauta un subiect tare care sa sparga topurile la audienta ar baga si un film porno in direct ca sa se uite labarii sa faca rating.
Catalin Maruta si el face pe prostu in direct cand se roaga de nasoasa aia de Tonciu sa se casatoreasca cu Mitea in direct si Oana Zăvoranu alta mulatra care are o gura cat o sura cand injura. Sincer la tv nu mai este nimic bun de vazut, protv primul la mancat cacat, A1 cu acces direct aduce toate caricaturile in emisiune. Simona Gherghe e draguta dar e pretentioasa face gat la fel ca Andreea Mantea care face ochiul stramb la camera.
Nu mai au din ce sa scoata bani nu au farmec nu fac nimic ca sa atraga atentia publicului reclamele sunt multe la fiecare 5 minute, realizatori și invitați sunt gata sa se ia la bataie fiindca ca se uita urat unul la altul numai prostii vezi la tv eu sincem la uit pe national geographic si pe TV Paprika.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
1