luni, 12 noiembrie 2012

Filme frumoase cu ocazia craciunului

M-am gandit ca vine Craciunul, si am zis sa fac o lista cu filme de Craciun. Filmele vor fi intr-o ordine aleatorie, fara streaming, ci doar cu titlu si informatie. Mai departe, urmeaza a va gasi singuri filmele de Craciun.
Va fi o lista cu cele mai bune filme de Craciun din toate timpurile:
1. Anul fara Mos Craciun (2006), in engleza cunoscut sub numele de “The year without a Santa Claus”. Este o comedie de familie si prezinta povestea lui Mos Craciun, care, alege sa-si ia o pauza. Acesta nu doreste a mai livra vreun cadou, considerand ca nu merita efortul. La un moment dat acesta va fi convins si lucrurile vor redeveni la normal. Filmul are nota 7.5 pe Romania, insa are o nota extrem de mica pe America, 3.2.
2. Craciun cu scantei (2006), in engleza cunoscut sub numele de “Deck the Halls”. O comedie interesanta, in care un tip prefera sa plece pe o insula la soare tocmai de Craciun. Lucrurile vor capata o intorsatura dubioasa, datorita unui tip, chiar Mos Craciun. Filmul este mai degraba vizionat inaintea Craciunului. Are o nota de 6.1 in Romania si de 4.8 in America.
3. Familia lui Mos Craciun (2006), cunoscut ca si “Santa Clause 3: The Escape Clause”, comedie bunicica, cu un pic de SF. Un tip reuseste sa-l accidenteze pe adevaratul Mos Craciun in timp ce era la casa sa, asa ca, acesta va trebui sa-i ia locul Mosului. La un moment dat filmul capata o oarecare banalitate si devine din ce in ce mai plictisitor, asa ca publicul i-au dat doar nota 6.2 in Romania si 4.3 in America.
4. Fiica lui Mos Craciun (2006), cunoscut in engleza sub numele de “Santa Baby”. Filmul incepe cu o tanara afacerist care este chiar fiica lui Mos Craciun. La un moment dat Mos Craciun se imbolnaveste si isi cheama fiica la Polul Nord, astfel, tanara afacerist va trebui sa lase totul balta pentru magia Craciunului. Nota 7.6 in Romania si 5.3 in America.
5. Adevaratul Mos Craciun (2005), cunoscut sub numele de Crazy for Christmas. O mama singura care traieste in New York are nevoie neaparata de bani si trebuie sa mearga pentru a fi sofer exact in noaptea de Craciun, lasandu-si singur propriul copil. Aceasta este sofer de limuzina si este chemata de un tip Fred Nickells. Ideea filmului este chiar diferita fata de altele, tocmai de asta are o nota de 7.3 pe Romania si 6.1 pe America. Acesta este unul dintre cele mai bune filme de genul, avand o nota de 8.3 in Romania si 7.7 in America.
6. Craciun fericit (2005), film frantuzesc cunoscut ca “Joyeux Noel”. Este mai degraba o drama cu tenta de razboi. Actiunea este inspirata dintr-o poveste reala si s-a petrecut in anul 1914 in Ajunul Craciunului, exact in timpul Primului Razboi Mondial. Craciunul nu a fost asa cum ar fi trebuit sa fie, prinzandu-i pe soldati pe front. In noaptea de Craciun insa, s-a petrecut un lucru diferit. Cu totii au lasat armele jos si s-au reunit pentru a-si strange mainile, a fuma o tigara sau a gusta o gura de ciocolata impreuna. Nu e conceput tocmai pentru copii, dar consider ca este unul dintre cele mai bune filme de Craciun.
7. Un iubit pentru Craciun (2004) – A boyfriend for Christmas. O comedie romantica bunicica, cu o nota marisoara, 7.4, nu l-am vazut dar cred ca este bunicel.
8. Craciun furat (2003) – Stealing Christmas. Un tip care era hot de meserie reuseste sa scape de politisti, fiind imbracat in costum de Mos Craciun. Acesta ajunge intr-u orasel Evergreen si datorita unei confuzii, ajunge sa joace rolul de Mos Craciun. Filmul are si un pic de romantism in el.
9. Capcana pentru Mos Craciun (2002) – The Santa Trap. O fetita pe nume Judy lasa lui Mos Craciun niste lapte si niste prajituri. Din nefericire Mos Craciun face galagie la intrarea in casa si acesta este prins si dat pe mana Politiei. E o comedie savuroasa pentru sezonul de iarna, mai ales ca are si un pic de actiune.
10. Cine este Mos Craciun (2000) – Santa Who. Mos Craciun ajunge sa alunece de pe sanie si sa cada, pierzandu-si cunostinta. Un copil reuseste sa-i readuca aminte lui Mos Craciun cine este si ce trebuie sa faca el in seara de Craciun. Nota: 7.1 pe Romania si 5.1 pe America.
11. Cum a furat Grinch Craciunul (2000) – How the Grinch Stole Christmas. Un spiridus dintr-o pestera nu suporta magia Craciunului, asa ca doreste sa-l strice. Filmul este mai degraba o comedie de duminica.
Sursa: andreisonea.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
1