Cand sunteti in natura organismul are nevoie de energie si de
minerale pentru a putea supravietui dar un lucru cel mai important in
natura este apa, fara ia nu am putea trai. Apa este un factor
indispensabil organismului uman si cand nu avem ce bea in natura si
gasim un rau sau o apa curgatoare trebuie sa ne asiguram ca aceasta este
potabila si buna de baut.
Apa potabila nu trebuie sa aiba miros caracteristic
si trebuie sa aiba un gust placut.In caz contrar apa poate prezenta
subtante poluante care sunt daunatoare sanatatii, prezenta substantelor
poluante in apa poat fi evidentiate prin culoare apei, daca vedem ca apa
are o culoare ciudata nu o putem bea. Cum putem sa purificam apa pentru
a putea fi bauta?
Se filtrează apa printr-o cârpă curată. Apoi lăsați-l să se
stabilească pentru cel puțin 30 de minute și se toarnă pe apa limpede
pentru purificare. Acest proces de filtrare și de soluționare este
important mai ales dacă ai de gând să fie utilizând purificare chimica,
deoarece dezinfectante sunt mai puțin eficiente în apă tulbure,
colorată.
Fierbere: Acest ucide cele mai multe tipuri de boli
cauzatoare de organisme și este tehnica de purificare cel mai
recomandat. Se fierbe apa timp de 1 minut, apoi lăsați-l să se răcească.
Asigurați-vă că este un furuncul plin, rulare. Dacă sunteți mai puțin
de o milă deasupra nivelului mării, se fierbe timp de 3 minute mai mult.
miercuri, 21 noiembrie 2012
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu